Skip to content
NASCAR WHELEN EURO SERIES

2018 NASCAR WHELEN EURO SERIES - SEMI FINALS 1&2 
NASCAR GP GERMANY - HOCKHENHEIMRING

DOWNLOAD IN PDF | RACE CENTER

Thursday, September 13

08:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes
15:00 – 19:00 All CARS TECHNICAL INSPECTIONS (FIA pits, according time to appear)
18:00 – 19:00 All DRIVERS REGISTRATIONS (Sachs Haus)

Friday, September 14

08:00 – 08:55 All DRIVERS REGISTRATIONS (Sachs Haus)
09:00 – 10:45 All PRIVATE PRACTICES (135 Min)
09:00 – 10:45 Elite 1 FREE PRACTICE 1 (30 min)
12:00 – 12:30 Elite 2 FREE PRACTICE 1 (30 min)
12:35 – 12:50 Elite Club MANDATORY ELITE CLUB TRACK DISCOVERY (Pitlane – Box 21)
13:00 – 13:30 All MANDATORY BRIEFING Drivers / Crew-chiefs / Spotters (Kongress Pavillon)
13:30 – 14:00 Elite Club MANDATORY ELITE CLUB BRIEFING Drivers / Crew-chiefs (Kongress Pavillon)
14:10 – 14:40 Elite 1 FREE PRACTICE 2 (30 min)
14:45 – 15:15 Elite 2 FREE PRACTICE 2 (30 min)
16:20 – 16:50 Elite Club SESSION 1 (30 min)
16:55 – 17:25 Elite Club SESSION 2 (30 min)
17:30 – 18:00 Elite Club SESSION 3 (30 min)

Saturday, September 15

10:05 – 10:13 Elite 1 QUALIFYING (8 min)
10:20 – 10:25 Elite 1 SUPERPOLE (5 min)
10:35 – 10:43 Elite 2 QUALIFYING (8 min)
10:50 – 10:55 Elite 2 SUPERPOLE (5 min)
12:30 – 13:00 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
13:10 – 13:50 Elite 1 ELITE 1 Saturday Race (17 LAPS – 62.76 Km) – Green Flag 1 Pace Lap
17:20 – 18:00 Elite 2 ELITE 2 Saturday Race (17 LAPS – 62.76 Km) – Green Flag 1 Pace Lap

Sunday September 16

09:00 – 09:10 All WARMUP (10 min)
10:50 – 11:30 Elite 2 ELITE 2 Sunday Race (17 LAPS – 62.76 Km) – Green Flag 1 Pace Lap
13:55 – 14:20 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
14:30 – 15:10 Elite 1 ELITE 1 Sunday Race (17 LAPS – 62.76 Km) – Green Flag 1 Pace Lap